Gökçe Erdoğan

Boğaziçi Üniversitesi

36 Yazı

The Trial of the Chicago 7

Aaron Sorkin imzalı The Trial of the Chicago 7, 1968’de Chicago’da Vietnam Savaşı’na karşı yapılan protestolar bağlamında haklarında suçlamalar bulunan bir grup insanın dava sürecini anlatıyor.

İZLE

Sound of Metal

Başrolünde Riz Ahmed'in yer aldığı, Oscar'da En İyi Film kategorisine aday olan Sound of Metal filmi.

İZLE

MUBI Platformu

Son yılda popülerliği artmış olsa da diğer dijital platformlara kıyasla hala pek bilinmeyen MUBI'nin konsepti, özellikleri ve amacı.

İZLE

Altın Küre, Oyuncular Birliği, Eleştirmenlerin Seçimi: 2021 Ödülleri

Altın Küre, Oyuncular Birliği, Eleştirmenlerin Seçimi ödüllerinin adaylarından öne çıkanlar ve adaylıklara gelen tepkiler.

İZLE

Judas and the Black Messiah

Biyografik bir film olan Judas and the Black Messiah Amerika’daki Black Panther Partisi’nin Chicago başkanı Fred Hampton’ı ve onun hakkında FBI'a bilgi taşıyan Bill O'Neal'ı anlatıyor.

İZLE

Letterboxd Uygulaması

İzlediğiniz filmleri bir günlük gibi puanlamanız ve yorumlarınızla kaydetmenize olanak sağlayan Letterboxd uygulaması hakkında bilgiler.

İZLE

The King of Staten Island Filmi

Judd Apatow tarafından yönetilen ve Pete Davidson'ın başrolünde yer aldığı The King of Staten Island filmi hakkında bilgiler.

İZLE

Minari

Başrolünde Steven Yeun'un yer aldığı Koreli-Amerikalı bir ailenin Amerika’da kendilerine bir hayat kurma çabasını anlatan film Minari.

İZLE

Promising Young Woman: Farklı Bir İntikam Filmi

Bu yılın ödül sezonunda adı en çok duyulan filmlerden Promising Young Woman filminin konusu, oyuncuları ve film hakkındaki yorumlar.

İZLE

İstanbul Film Festivali Çevrimiçi Film Gösterimleri ve Şubat Seçkisi

İstanbul Film Festivali'nin çevrimiçi gösterimleri hakkında bilgiler, Şubat seçkisinin içeriği ve Şubat seçkisindeki filmler hakkında kısa açıklamalar.

İZLE