Beyza Kayıkçıoğlu

Sakarya Üniversitesi

8 Yazı

Sapanca Bungalov Otelleri: İstanbul'a Yakın En İyi Bungalov Evler

Sapanca'nın yeşillikleri içinde, huzura ve doğaya doyacağınız manzaraların eşliğindeki bungalov evlerin, hafta sonu kaçamağına davet çıkaran güzelliklerini sizler için derledik.

GİT

Dünyanın En Büyüleyici Yedi Adası

İzole olan kabile adalarından romantik aşk sahillerine, dünyanın en iyi adalarını içeren bu yazımızda yeni keşifler yapabileceğiniz ve çok beğenerek gideceğiniz dünyanın en etkileyici adalarını derledik.

GİT

Mavi ve Yeşilin En İhtişamlı Tonu: Perast, Karadağ

Balkanlar'ın gözde ülkesinde, Karadağ'da büyüleyici bir körfez kıyısı köyü: Perast'ın güzelliklerini sizler için derledik.

GİT

Devrimin ve Renklerin Ülkesi Küba

Rengarenk duvarları, neo-klasik arabaları, tüm dünyayı etkilemiş olan devrimi ile size tarihi bir yolculuk yaşatacak olan Küba, gidip görenler için bir "Harikalar Diyarı."

GİT

Kuzeyin Gülü: Chiang Mai, Tayland

Hem muhteşem çiçekleriyle doğallığın hem de buram buram tarih kokan mimarinin buluştuğu, Asya'nın rengarenk kenti Chiang Mai'nin eşsiz güzelliklerini sizler için derledik.

GİT

Taşyaran Vadisi: Gizli Kalmış Bir Cennet

Nadir görülen sert kayaçları bin yıllardır aşındırılmasıyla oluşmuş bir güzellik, Taşyaran Vadisi’ni inceledik.

GİT

Leonardo Da Vinci İzinden Milano

Sanat, tarih, estetik ve kültür kaynağı olan Milano'da Leonardo Da Vinci izlerini sizler için derledik.

GİT

İspanya'da Bir Şirinler Köyü: Jùzcar

İspanya Jùzcar'da bulunan Şirinler köyü, Şirinler filminin anıları, masmavi evleri ve duvarlarına çizilen şirinler motifleri ile sizi sonsuz bir masal dünyasına çağırıyor.

GİT