Türkiyenin dört bir yanında Eylül ayında gerçekleşecek eğlence, gastronomi, doğa ve kamp etkinliklerinin birleşimi olan 14 farklı konserin tarihleri, mekanları, biletleri ve programları hakkında detaylı bilgiler.

Bodrum Caz Festivali

Tarih: 1-11 Eylül 2021

Saatler: 19:00-23:30 arası

Yer: Çeşitli Mekanlarda, Muğla / Bodrum

İnternet Sitesi: www.bodrumcazfest.org

Dünyanın birçok yerinden gelen Jazz müzisyenlerinin konserler verdiği, sergi ve söyleşiler düzenlediği Bodrum Caz Festivali, bir tarafta güneş, bir tarafta da deniz ile insanın ruhunu dinlendireceği bir etkinlik olacak. 

Bodrum Caz Festivali Programı

Festival süresince yapılacak 10 konser, 2 atölye ve bir serginin detaylarına festivalin web sitesinden ulaşabilirsiniz. 

28. İstanbul Caz Festivali

Tarih: 1-24 Eylül 2021

Saatler: 19:00-23:59 arası

Yer: Maçka Demokrasi Parkı, Feriye, Göztepe Özgürlük Parkı Sahnesi, Turkcell Vadi Sahnesi

İnternet Sitesi: www.caz.iksv.org/tr

Uzun yıllardır devam eden, hem yerel hem de yabancı yüzlerce sanatçıyı sahnesinde ağırlayan İstanbul Caz Festivali 2021 yılında da geleneği devam ettiriyor. Garanti BBVA sponsorlupunda İKSV'nin düzenlediği festivalde, 40'a yakın konser farklı açık hava mekanlarında düzenlenecek.

28. İstanbul Caz Festivali Programı

Festival maratonu toplamda 24 gün sürecek ve birçok ünlü isim konser verecek. Festivalin günlük programını ve biletleri etkinliğin web sitesinden alabilirsiniz. 

Zhara 2020 Music Fest

Tahmini Tarih: 12-3 Eylül 2021

Saatler: 20:00-23:59 arası

Yer: The Marina Concierge YALIKAVAK MARINA Merkez Mah. Çökertme Cad. Yalıkavak. Bodrum / Muğla

İnternet Sitesi: www.themarinaconcierge.com

2016'dan bu yana her yaz Bakü'de yapılan Uluslararası Zhara Müzik Festivali'nin Bodrum ayağı 2 gün boyunca hem müzik hem de sahne performanslarıyla müzikseverlerle birlikte gerçekleşecek. Festival içeriği, tarihi ve programı henüz kesinleşmedi fakat gelişmeleri festivalin web sitesi, Instagram ve Facebook sayfalarından takip edebilirsiniz.

Milyonfest Fethiye

Tarih: 2-5 Eylül 2021

Saatler: 17:00-23:59 arası

Yer: İnlice Halk Plajı Muğla / Fethiye

İnternet Sitesi: www.milyonfest.com

Milyon Yapım, yıl boyunca yüzbinlerce genci Türkiye'nin dört bir köşesinde gerçekleştirdiği festivallerle alternatif müzik ve rock müziğin yıldızlarıyla buluşturuyor. Festivalin kesin programı yayınlanmamış olsa da detayları MİLYONFEST FETHİYE Instagram hesabından ve Facebook sayfasından öğrenebilirsiniz. 

Urla Sahne Jazz Günleri

Tarih: 2-4 Eylül 2021

Saatler: 20:30-23:30 arası

Yer: Eso Park Urla / İzmir

İnternet Sitesi: urlacazfestivali.com

Açık havada düzenlenen Urla Sahne Jazz Günleri Kerem Görsev Trio, Sibel Köse Band, Şenova Ülker Quintet, Fatih Erkoç Jazz Project, Önder Focan Quintet, İpek Dinç Band, Volkan Hürsever, Ayhan Öztoplu, Engin Recepoğulları, Uraz Kıvaner, DJ Cenk Kaçar gibi değerli sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek. 

Urla Sahne Jazz Günleri Programı

3 gün sürecek festivalin programına ve biletlerine BUKUPON üzerindne bulaşabilirsiniz. Üstelik biletler şu anda indirimde. 

Anadolu Festivali

Tarih: 3-5 Eylül 2021

Saatler: 17-9:00-23:30 arası

Yer: Köseağzı Plajı Zonguldak / Karadenizereğli

REDLİNE Organizasyon desteğiyle gerçekleşecek olan festival programında tanınmış ve yerel sanatçılar bir araya geliyor. 3 gün sürecek etkinlik alanında çadır kurma imkanı da var. 

GezginFest İstanbul

Tarih: 10-12 Eylül 2021

Yer: Gümüşdere Plajı Kilyos/İstanbul

İnternet Sitesi: festtr.com

Bu yıl altıncısı düzenlenen festival, 2018 yılında 3 ödüle layık görülmüştü. Türkiye'den ve dünyadan ünlü sanatçıların katıldığı GezginFest, alternatif müzik, elektronik müzik, indie ve rap tarzlarıyla sunulacak. Festivalde konserler, dans etkinlikleri, film gösterimleri, konserler, atölyeler, özel şovlar, oyunlar ve stand-up gösterileri yer alacak. 

GezginFest İstanbul Programı

2021 programında iki farklı günde festivale sürpriz sanatçılar konuk oluyor. Yüzyüzeyken Konuşuruz, Gaye Su Akyol, Perdenin Ardındakiler, Murda, Şehinşah, Beegee ve Alex Marcis festivale katılan sanatçılardan bazıları. Programın ayrıntılarına web sitesinden, biletlerine ise BUKUPON üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Mersin Uluslararası Müzik Festivali (Merfest)

Tarih: 11 Eylül-2 Ekim 2021

Yer: Farklı mekanlar-Mersin

İnternet Sitesi: www.merfest.org.tr

2002 yılında başlatılan müzik festivali, dünyaca ünlü çok sayıda topluluğa ve sanatçıya ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 

Merfest Programı

Toplamda 8 farklı günde gerçekleşecek festivalin programı ve biletlerine web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. 

All In One Fest

Tarih: 11-12 Eylül 2021

Saatler: 14:00-23:59 arası

Yer: Red & White Beach Club Antalya

İnternet Sitesi: festtr.com

Yemyeşil bir alanda ve kalabalıktan uzakta lezzet, eğlence, doğa ve müziği piknik konseptiyle bir araya getiren bir festival. Burgerler, atıştırmalıklar, pizzalar ve sokak lezzetleri festivalde yerini alacak. 

All In One Fest Programı

2 gün sürecek festivalin ilk gününde Hey Douglas Live ve Jabbar konuk oluyor. İkinci gün ise Babazula ve Sattas sahnede olacak. Ayrıntılı program festivalin web sitesinde. Biletleri de Biletix üzerinden alabilirsiniz. 

AAAL Şenlik

Tarih: 17-18 Eylül 2021

Yer: Sağlık, Sağlık Mahallesi Mithat Paşa Caddesi No:3 Pk:, Mithatpaşa Cd., Çankaya/Ankara

İnternet Sitesi: festtr.com

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi Şenliği 27 yıldır ülkenin ünlü sanatçılarını müzikseverlerle buluşturuyor. Türkiye'nin en büyük lise şenliği olan AAAL Şenlik her yıl yaza damgasını vuruyor. 

AAAL Şenlik Programı

Etkinlikte Manga, Dolu Kadehi Ters Tut, Madrigal, Can Ozan ve Güneş gibi sanatçılar yer alacak. Biletler ve program ayrıntıları için etkinliğin Instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Urla Caz Festivali

Tarih: 17-19 Eylül 2021

Yer: Sultanlar Vadisi İzmir

İnternet Sitesi: festtr.com

İlki 2019 yılında yapılan ve 2020 yılında pandemi nedeniyle ertelenen festival müzik ile birlikte gastronomiyi birleştiriyor. Festival, ürün, üretici ve şefleri bir araya getirirken hem caz mü"iği sanatçılarını katılımcılarla buluşturuyor hem de diğer sanatçıların caz doğaçlamalarına yer veriyor. 

Urla Caz Festivali Programı

Karsu, Çağrı Sertel, Baba Zula, Birsen Tezer, Jehan Barbur ve Erdem Özkan gibi sanatçıların yer alacağı etkinlik toplamda üç gün sürecek. Program takvimine ve biletlere Biletix'ten erişebilirsiniz. 

Mega Fest

Tarih: 23-26 Eylül 2021

Yer:  Lara Dido Beach & Camping Antalya

İnternet Sitesi: www.megafestoffical.com

Sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar sınırsız müzik ve bir çok etkinliğe yer verilecek olan Mega Fest 35 bin m2 üzerine kurulan etkinlik alanıyla yeşili ve maviyi bir arada deneyimlemenizi sağlıyor. Üstelik deniz ve sahili gün içerisinde istediğiniz gibi kullanarak müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Mega Fest Programı

Norm Ender, Haluk Levent, Emre Aydın, Sagopa Kajmer ve daha birçok sanatçıyı konuk edecek etkinliğin detayları Instagram sayfasında paylaşılıyor. Biletler ise Biletix'te.

Kozlu Müzik Festivali

Tarih: 24-26 Eylül 2021

Yer: Kozlu Belediye Plajı Zonguldak

İnternet Sitesi: festtr.com

Kozlu Müzik Festivali buyıl ilk defa gerçekleştirilecek. Amacı ise tüm müzikseverleri Karadeniz'in müthiş doğası ile biirlikte müzik ve eğlence ile buluşturmak. 

Kozlu Müzik Festivali Programı

Festivale Pinhani, Emir Can İğrek, Anıl Piyancı, Manga, Gazapizm, Selçuk Balcı, Cihan Mürtezaoğlu ve daha birçok sanatçı katılacak ve toplamda üç gün sürecek. Biletix'ten alacağınız biletlerle festival takvimini detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. 

Antalya Akra Caz Festivali

Tarih: 25 Eylül-9 Ekim 2021

Yer: Akra Hotels Antalya

İnternet Sitesi: akrajazz.com

Dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Akra Caz Festivali bu yıl da sanatseverlerle buluşuyor. Festivalde modern ve klasik cazın yanında elektronik, latin, soul, funk ve rock  tarzlarıyla caz müziği harmanlanıyor. Akra Hotels‘in açık hava sahnesinde yapılacak etkinliğin ulaşım sponsoru Türk Hava Yolları. Festivalin bilet gelirleri ise Manavgat Ormanları’nın yeniden yeşertilmesinde kullanılacak. 

Antalya Akra Caz Festivali Programı

Karsu, Fazıl Say, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, Sonic Boom gibi sanatçıların konservereceği festival toplamda 7 farklı günde gerçekleşecek. Etkinliğin detaylı programına internet sitesi üzerinden ulaşabilir, biletleri Biletix üzerinden temin edebilirsiniz. 


BENZER YAZILAR

MF DOOM’un Ardından: Kişiliği, Albümleri, Türkiye’de Yankıları

2020’nin son günü vefatı açıklanan efsane müzisyen MF DOOM çeşitli yönleriyle incelenecek.

Zamrock: 70’ler Zambiya’sının Gizli Kalmış Saykodelik Rock Müziği

Unutulmaya yüz tutmuş bir müzik türünün incelemesi.


Paylaş