Yaren Elçin Gür

Koç Üniversitesi

36 Yazı

Wednesday

Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler arasında ilk sıraya yerleşmiş dizi Wednesday'in konusunu, fragmanını, oyuncularını ve hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik. İyi okumalar.

İZLE

İtalya'da Geçen İçinizi Isıtacak 3 Film

İçinizi ısıtacak ve ayrıca İtalyanca öğrenenlerinde dillerini geliştirmeleri için iyi alternatif olan filmler; konuları, fragmanları ve izleyici yorumlarını sizler için derledik. İyi okumalar.

İZLE

The 7 Lives of Lea (Lea’nın 7 Yaşamı) Dizisi

2022 yapımı ve şu an Netflix'te yayınlanan "The 7 Lives of Lea" (Lea'nın 7 Yaşamı ) dizisinin konusunu, fragmanını, izleyici yorumlarını sizler için derledik. Keyifli okumalar.

İZLE

Cidade de Deus (Tanrı Kent)

Başarısı ile adından söz ettiren, 2002 senesinde çekilen Cidade de Deus (Tanrı Kent) filminin konusunu, fragmanını, izleyici yorumlarını, hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik. İyi okumalar.

İZLE

Merlin

2008 yılında yayınlanmaya başlayan Merlin dizisinin konusunu, fragmanını, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik. Keyifli okumalar.

İZLE

Control Z

2020-2022 yılları arasında Netflix'te yayınlanan Control Z dizisi konusunu, fragmanını ve izleyici yorumlarını sizler için derledik. Keyifli okumalar.

İZLE

Chungking Express – 1994

1994 yılında Wong Kar-wai tarafından yazılıp yönetilen film Chungking Express'in konusunu, fragmanını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik. İyi okumalar

İZLE

The Longest Ride (Seninle Bir Ömür) - 2015

2015 yapımı The Longest Ride ( Seninle Bir Ömür) filminin konusunu, fragmanını, izleyici yorumlarını sizler için derledik. Keyifli okumalar.

İZLE

An Astrological Guide for Broken Hearts (Kırık Kalpler İçin Astroloji Rehberi)

Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi dizisinin konusunu, fragmanını, izleyici yorumlarını sizler için derledik. Keyifli okumalar.

İZLE

Outlander Dizisi

2014 yılında çekimleri başlayan, günümüzde hala çekimleri devam eden Outlander (Yabancı) dizisinin konusunu, fragmanlarını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik. Keyifli okumalar.

İZLE