İyi ki görmüşüm

İçerik stüdyosu

131 Yazı

En İyi Online Oyunlar

Dünyada en çok oynanan online oyunlar hangileri? PC ve mobil üzerinde binlerce oyun tutkununun severek oynadığı online ve ücretsiz oyunları listeledik. 

GÖR

Marvel Filmleri İzleme Sırası 2022

2008 yılından bu yana çıkan Marvel filmlerinin hikayelerine göre izlenme sırası. 

İZLE

Lost Ark - Yeni Ücretsiz MMORPG Oyunu

Lost Ark nedir? Amazon Game Studios tarafından yayınlanan oyun hakkında merak edilenler; karakterleri, nasıl indirilir, sistem gereksinimleri.

GÖR

Haftanın Etkinlikleri 31 Ocak 2022

Arter'in online olarak düzenlediği sergi turlarından Fazıl Say konserine, Sıla Erkan’ın yönettiği oyundan Nazım Hikmet'in ölümünün 54. yıldönümü için Genco Erkal'ın yazdığı tiyatroya, haftanın etkinlik seçkisi.

GİT

Dünyanın En İyi Üniversiteleri 2022

Her yıl RUR (Round University Ranging) tarafından yayımlanan Dünya Üniversiteler Sıralaması 2022 listesi ve Türkiye'deki üniversitelerin dünya sıralamasındaki yeri.

GÖR

Disney'den Atatürk Dizisi Geliyor (2023)

Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğuna oturacağı Atatürk dizisinde  Aras Bulut İynemli, Emma Watson yerli ve yabancı bir çok ünlü isim yer alacak. Dizinin yayın tarihi, oyuncuları, fragmanı ve diğer tüm detaylar.

İZLE

Oral-B İO’dan Galata Kulesi’nde 
Sevgililer Günü’ne Özel Görsel Şölen

Yılın en romantik günü Sevgililer Günü’nde yeni Oral-B iO şarjlı diş fırçasının tanıtım filmi Galata Kulesi üzerine yansıtıldı.

GÖR

Filtre Kahve Çeşitleri ve Özellikleri

Filtre kahvenin özellikleri ve 7 farklı bölgenin filtre kahve çeşitleri.

GİT

Uncharted - 2022

Tom Holland'ın başrolünde oynadığı, aynı isimli video oyunu serisinden esinlenerek çekilen filmin detayları.

İZLE

Haftanın Etkinlikleri 7 Şubat 2022

Edip Akbayram ve Christian Blackshaw olmak üzere iki konser, bir David Bowie filmi ve Ayşe Kulin'in romanından uyarlanan oyun ile haftanın kültür-sanat etkinlik önerileri.

GİT