İyi ki Görmüşüm

Haber

56 Yazı

Haftanın Gelişmeleri: 15-21 Haziran 2021

Parallel Universe sergisi Ataşehir DasDas'ta! Android 12 ve fotoğraf çekimi geliştirmeleri, Electronic Arts oyun şirketinin hacklenmesi, yeni tanıtılan iOS 15 ve Türkiye'nin ilk sanal Influencer'ı Aypera hakkında güncel haberler.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri: 25-31 Mayıs 2021

İnternet Explorer hayatımızdan çıkıyor mu? Discord uygulaması ile ilgili gelişmeler, Google Haritalar'dan yeni özellikler, Fransa'da gençlere destek, ABD'nin ilk açık deniz rüzgar çiftliği ile ilgili haftanın gelişmelerinden 5 güncel seçki.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri: 8-14 Haziran 2021

Araç içi reklamlar hayatımıza girmeye başlıyor. Twitter'dan yeni özellik, Xiaomi şirketinin depremler için yaptığı çalışma, Huawei'nin yeni işletim sistemi, Kanada'da gündemi sarsan sosyal medya düzenlemesi ile ilgili haftanın gelişmelerinden 5 güncel haber.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri: 18-24 Mayıs 2021

WhatsApp gizlilik sözleşmesi krizinde gelinen son nokta, Discovery Plus BluTv iş birliği, Altın Küre tartışması, Roma'da keşfedilen mozaikler ve Murathan Mungan'ın Aile Albümü kitabı ile ilgili haftanın gelişmelerinden 5 güncel seçki.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri: 1-7 Haziran 2021

Playstation oyunları telefonlara mı geliyor? Netflix'in Türkiye'de film stüdyosu kurma planları, teknoloji markası TCL Türkiye'de üretime başladı, uluslararası sanat fuarı Artcontact İstanbul'da, büyük ses getiren uygulama NewNew ile ilgili haftanın gelişmelerinden 5 güncel haber.

GÖR

Haftanın Gelişmeleri: 11-17 Mayıs 2021

Uzay turizmi, dünyanın en etkili şirketleri, Apple ile Epic Games davası, ve Twitter’ın duyurduğu yeni özelliklere dair haftanın gelişmelerinden 5 güncel seçki.

GÖR